
Ključne zadolžitve:
- samostojna priprava jedi v skladu z internimi standardi;
- predpriprava živil, priprava in dekoriranje jedi;
- kontrola kvalitete in kvantitete izdanih jedi;
- skrb za vrhunsko kulinarično izkušnjo gosta;
- izvajanje vseh operativnih nalog, potrebnih za tekoče in kvalitetno delo v kuhinji.
Pričakujemo:
- zaželeno zaključena srednja poklicna ali strokovna izobrazba gastronomske ali živilske smeri ali organizator poslovanja v turizmu;
- vsaj pet let delovnih izkušenj v a-la carte kuhinji;
- samostojnost pri pripravljanju in kuhanju jedi;
- strast do kuhanja in timska naravnanost.
Ponujamo:
- zaposlitev za nedoločen čas;
- sproščeno vzdušje v ambicioznem, profesionalnem in kreativnem delovnem okolju;
- delo v stabilnem in uglednem podjetju;
- delo poteka 4-5 dni tedensko v popoldanskem času.
Nedelje so proste. - stimulativno plačilo, karierni razvoj in možnost napredovanja;
- neto izplačilo na TRR za 174 ur na mesec znaša 2.200,00€ do 2.400,00€.
Vaše prijave z življenjepisom sprejemamo do preklica, preko portala na hisaancka@gmail.com.
Več informacij na telefon 040 800 291 (Peter Uranc)
Zakaj izbrati delo v Hiši ANČKA V Slovenj Gradcu ?






