Site Overlay

A la carte kuhar (m/ž)

Ključne zadolžitve:

  • samostojna priprava jedi v skladu z internimi standardi; 
  • predpriprava živil, priprava in dekoriranje jedi;
  • kontrola kvalitete in kvantitete izdanih jedi;
  • skrb za vrhunsko kulinarično izkušnjo gosta;
  • izvajanje vseh operativnih nalog, potrebnih za tekoče in kvalitetno delo v kuhinji.

Pričakujemo: 

  • zaželeno zaključena srednja poklicna ali strokovna izobrazba gastronomske ali živilske smeri ali organizator poslovanja v turizmu;
  • vsaj pet let delovnih izkušenj v a-la carte kuhinji;
  • samostojnost pri pripravljanju in kuhanju jedi;
  • strast do kuhanja in timska naravnanost.

Ponujamo:

  • zaposlitev za nedoločen čas;
  • sproščeno vzdušje v ambicioznem, profesionalnem in kreativnem delovnem okolju;
  • delo v stabilnem in uglednem podjetju;
  • delo poteka 4-5 dni tedensko v popoldanskem času. 
    Nedelje so proste.
  • stimulativno plačilo, karierni razvoj in možnost napredovanja;
  • neto izplačilo na TRR za 174 ur na mesec znaša 2.200,00€ do 2.400,00€.

Vaše prijave z življenjepisom sprejemamo do preklica, preko portala na hisaancka@gmail.com.
Več informacij na telefon 040 800 291 (Peter Uranc)


Zakaj izbrati delo v Hiši ANČKA V Slovenj Gradcu ?

Nazaj na ZAPOSLOVANJE