Site Overlay

ANČKA IN KULINARIKA

ANČKA IN KULINARIKA – 3 dni za 2 osebi
(dve nočitvi z zajtrkom, tri-hodni degustacijski meni z ognja, dvourni wellness, triurna izposoja električnih koles, jutranji sveže stisnjeni sokovi, darilo ob odhodu)
Cena: 380 EUR

Vzemi si čas. Za Koroško. Moja Slovenija.

💚

Ponudba vključuje tridnevno razvajanje za dve osebi: pijača dobrodošlice, tri-hodni degustacijski meni z ognja, 2x prenočitve v luksuzni butični sobi/ apartmaju na kingsize posteljah, kraljevski zajtrk s sveže stisnjenimi sokovi, triurno izposojo električnih koles ter dvourni zakup wellnessa , kjer se še dodatno razvajate s sadjem in napitki. 
Brezplačno parkirišče, brezplačni zemljevid za veliko izbiro gorskih poti ter darilo ob odhodu.

Vabljeni v dizajnersko oazo Hiše Ančka, kjer bomo poleg vaših brbončic s prečudovitim stilskim ambientom in osebnim pristopom osebja kraljevsko razvajali tudi vse ostale čute in čute vaših najdražjih.

Smo hišnim ljubljenčkom prijazen hotel.

NAVODILO:
V zadnje polje obrazca “Sporočilo” vpišite NAZIV PAKETA, za katerega se zanimate. Na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Hiša ANČKA, kjer sta doma užitek in počitek

Za gurmansko razvajanje bodo poskrbele sodobne jedi s slovenskim pridihom, bogato založen vinski bar in hišna napolitanska Pizzeria Fantom, kjer pripravljamo pice s prvovrstnimi sestavinami in drožmi. Prirejamo kulinarične in tematske večere ter sodelujemo v Tednu restavracij.

V wellnessu s svojevrstnim čarom so na voljo finska savna, infra savna, profesionalni whirpool in prostor za razvajanje in sproščanje z vodno posteljo.

Izkoristite pakete in prenočite v kateri od enajstih luksuznih butičnih sob oz. apartmajih, ki so poimenovani po družinskih članih, s čimer vas v prispodobi nagovarjamo, da pri nas niste le številka.

Pridite in prepustite se čarobnosti Hiše Ančka, kjer se okusi prepletajo v nepozabno doživetje.