
Z letom 2023 smo ponosni prejemniki certifikata Zeleni ključ, zavezani k izpopolnjevanju naše trajnostne gostinsko-hotelske ponudbe.
Zeleni ključ je vodilni standard odličnosti na področju odgovornosti in trajnostnega delovanja v turistični industriji. Znak Green Key zagotavlja vsem gostom, da z izbiro certificiranega turističnega obrata, neposredno pripomorejo k varovanju okolja.

Po stokovnem mnenju avstijskega “gurmanskega” portala Falstaff smo si za leto 2023 prislužili dve zlati vilici, za kar se zahvaljujemo
O naši ponudbi so zapisali:
“Sodobno, prijetno vzdušje in prijazna postrežba so dobra izhodišča. Naj gre za krškopoljske svinjske kotlete, telečji file ali dobro pečen ramstek, vse je brezhibno. Slastna alternativa mesu je hrustljava neapeljska pica.”
Več na portalu: https://www.falstaff.com/at/restaurants/hisa-ancka
Falstaff – das Medium für Genuss, Wein Bewertungen & Reisen

MNENJE PODJETJA GAULT&MILLAU
V Hiši Ančka sta doma užitek in počitek. Premišljeno opremljen ambient,pristna prijaznost strežnega osebja in občutek domačnosti vabijo narazvajanje duha in brbončic. Ko si boste zaželeli vrhunsko pripravljenihmesnih dobrot – morda uležani ramstek, prvovrstno telečjo zarebrnico, slastni kotlet krškopoljca, ki ga poleg hrustljave skorjice plemenitinežna, sočna rožnata sredica, je Ančka pravi naslov. V slast vam bodošle testenine, ki jih vešči kuharji pripravljajo sami. Navdušijo pljukanci vparadižnikovi omaki s pljučnim filejem. Enako dobre so pesine testeninev omaki gorgonzole in praženih orehov, špinačni bigoli pa navdušujejos svojo spremljavo fileja brancina, zelenjave in kremnimi notami bivoljestracciatelle. Iz krušne peči, ki stoji v zimskem vrtu, diši po pravihneapeljskih picah; ker ničesar ne prepuščajo naključju, je njihovotesto pripravljeno z drožmi, sočni pelati so pristno italijanski, nadevi pagurmanski. Zadovoljni se bodo poslovili tudi tisti, ki prisegajo na sladkezalogaje – pa naj gre za tradicionalno obarvano sladico, v kateri kraljujejo kvočevi nudli s slastno vaniljevo kremo, kepico sladoleda in malinami,ali sveže domače tortice, ki poželjivo vabijo k okušanju iz steklenih vitrin.Po okusnem obedu si lahko pri njih privoščite krepčilni spanec, zjutrajpa vas pričakajo z nepozabnim zajtrkom. Ančka vas bo v vseh pogledihrazvajala – ne le kulinarika, tudi pogled na račun vas bo kar vabil knaslednjemu koroškemu snidenju.
LINK na objavo