Site Overlay

Sobe – Boutiqe Hotel ****

 

Boutiq Hotel ****


V Hiši Ančka vam, poleg restavracije in kavarne priporočamo tudi butične sobe. Trenutno se lahko pohvalimo s petimi: Ani, Majek, Cilka, Petruha in Majdica.  Vsaka soba ima svoj poseben čar. Majdica ima svojo galerijo, s tem smo izkoristili čar, ki ga daje mansarda.

Vsaka soba ima mini bar s steklenimi vrati, ki se odlično vključi v celotno podobo.

Vse sobe so opremljene z veliko mero okusa, prav tako so stilsko dodelane. Glavni cilj je dobro počutje gostov, zato so bili pri izdelavi uporabljeni naravni materiali, kot je hrast v kombinaciji z vrhunsko keramiko in toplimi barvami na stenah.

   SOBA ANI   (21.00 m^2)

Sobo št. 1, poimenovana po lastnikovi hčerki Ani, najdete na levi strani, ob vstopu skozi glavni vhod Hiše Ančka. Soba je enoposteljna, s francosko posteljo. Ob vhodu v sobo je poseben prostor z omaro. Spalnico in predsobo ločijo vrata. Kopalnica ima tuš kabino. Pogled skozi okno razkriva slavno vodno fontano na krožišču Slovenj Gradca, katera je najlepša ponoči.

SOBA MAJEK (21.00 m^2)

Soba št. 2, oz. Soba Majek, poimenovana po vzdevku, ki so ga nadeli lastnici v mladosti, je pozicionirana na levi strani, le nekaj korakov od glavnega vhoda. Prehod v sobo je skozi nihajna vrata. Soba je enoposteljna s francosko posteljo. Kopalnica s tuš kabino, je ločena z vrati. Sobi daje poseben čar stenska tapeta, v kombinaciji z intimno svetlobo.

SOBA PETRUHA (26.00 m^2)

Soba št. 3 oz. soba Petruha, katero ime je izbral lastnik Peter, ja soba z lastnim vhodom na zadnji strani Hiše Ančka. Soba je dvoposteljna, z eno francosko in eno klasično posteljo. Kopalnica s tuš kabino, je ločena z vrati.

.

SOBA MAJDICA (42.00 m^2)

Soba št. 4 oz. soba Majdica, katero ime je je dobila po Majini (lastnicini) mami. Je največja soba z eno francosko in eno klasično posteljo, z možnostjo dodatnega ležišča. Kopalnica s tuš kabino, je ločena z vrati. Soba omogoča pogled na gore. 

SOBA CILKA (28.00 m^2)

Soba št. 5 oz. soba Cilka, katero ime je dobila po Petrovi (lastnikovi) mami. Je največja dvoposteljna soba. Soba ponuja pogled na ozko ulico. Kopalnica s tuš kabino, je ločena z vrati.