Site Overlay

ROMANTIČNI POBEG

ROMANTIČNI POBEG Z VEČERJO IN PRENOČIŠČEM – 2 dni za 2 osebi
(dve uri wellnessa z Zlato Radgonsko penino, sadjem, čaji, vodo; večerja s tri-hodnim degustacijskim menijem in 1x nočitev z zajtrkom)
Cena: 220 EUR

Vzemi si čas. Za Koroško. Moja Slovenija.

💚

Ponudba vključuje večerjo (tri-hodni degustacijski meni), eno nočitev v luksuzni butični sobi/ apartmaju s kraljevskim zajtrkom ter dve uri wellnessa , kjer se dodatno razvajate še z Radgonsko penino, sadjem in napitki.

Vabljeni v dizajnersko oazo Hiše Ančka, kjer bomo poleg vaših brbončic s prečudovitim stilskim ambientom in osebnim pristopom osebja kraljevsko razvajali tudi vse ostale vaše čute.

NAVODILO:
V zadnje polje obrazca “Sporočilo” vpišite NAZIV PAKETA, za katerega se zanimate. Na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Hiša ANČKA, kjer sta doma užitek in počitek

Za gurmansko razvajanje bodo poskrbele sodobne jedi s slovenskim pridihom, bogato založen vinski bar in hišna napolitanska Pizzeria Fantom, kjer pripravljamo pice s prvovrstnimi sestavinami in drožmi. Prirejamo kulinarične in tematske večere ter sodelujemo v Tednu restavracij.

V wellnessu s svojevrstnim čarom so na voljo finska savna, infra savna, profesionalni whirpool in prostor za razvajanje in sproščanje z vodno posteljo.

Izkoristite pakete in prenočite v kateri od enajstih luksuznih butičnih sob oz. apartmajih, ki so poimenovani po družinskih članih, s čimer vas v prispodobi nagovarjamo, da pri nas niste le številka.

Priporočamo se, v kolikor želite čudovito doživeta praznovanja in butično izvedene poroke.